Nederlands1 English
Selecteer uw valuta

Bel de klantenservice

Search Site

Powerslide Vi Mag frame

Dit Powerslide Mag frame is geliefd bij skeeleraars die een zeer stijf en responsief frame willen. Het Vi - MAG is een lichtgewicht frame, vooral kinderen zullen genieten van de super lichtgewicht frames. Het frame is CNC gefreesd tot in de perfectie en is voorzien van mooie lazer graphics.

Een van de bijzondere kenmerken is de maatverdeling langs de kant van de montage- slots , die ook zijn geplaatst op de voor-en achterzijde van montage potten, dit om de skeeleraar te helpen zijn frame optimaal onder de schoen te krijgen. De Vi - MAG 4x110mm frame is voorzien van de 195mm standaard montage. Het wordt geleverd met standaard M7 enkele assen met torx kop met eersteklas lazer prints.

De torx kop heeft het voordeel dat de grip niet dol gedraaid wordt. Alle frames van de Powerslide en Core Racing collectie hebben een aantal CNC gefreesde uitsparingen rond de voorste en achterste montage pot voor Powerslide Pitch & Stride Controle plaatjes. De combinatie van de breedte sleuf in het frame en lengte sleuf in de schoen wordt de X -Slot montage genoemd. Dit systeem maakt het mogelijk de frame schoen opzet optimaal af te stellen.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 119,00

Magnesium is het derde meest gebruikte structurele metaal , na ijzer en aluminium . Magnesium , in zijn pure vorm is te vergelijken met aluminium , en is sterk en licht Magnesium is 25 % lichter dan aluminium met dezelfde sterkte. Powerslide gebruikt voor haar frames AZ61 magnesium legering.

Het Powerslide Vi - MAG frame is gebaseerd op een eenvoudige dubbele extrusie. De stijfheid van het frame is gebaseerd op de extrusie in combinatie met de geïntegreerde contour randen van het frame. Deze constructie helpt het totale gewicht van het frame te verminderen. Het gewicht van het frame is verlaagd ten opzichte van de Vi - ALU frame hoewel zijwanden, bruggen en de montage platen dikker zijn.

Lengte: 4x110mm | 13,2 " ( 335mm )
Gewicht: 172g
Montage afstand: 195mm
Dekhoogte voorzijde: 108mm
Dekhoogte achter: 119 mm

Lengte: 4x90mm | 11,6 " ( 295mm )
Gewicht: 136g
Montage afstand: 165mm
Dekhoogte voorzijde: 97mm
Dekhoogte achter: 108 mm

Lengte: 4x84mm | 10,25 " ( 260mm )
Gewicht: 124g
Montage afstand: 165mm
Dekhoogte voorzijde: 89mm
Dekhoogte achter: 100mm

Merken Powerslide
Diameter 84 mm, 90 mm, 110 mm
Levertijd 1 á 2 dagen
Prijs € 119,00
Call For Price Nee

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.


Vragen:

Er zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag en krijg een antwoorden en help zo je mede-klanten.

Ask Your Question

* Verplichte velden

Klanten die dit item kochten, kochten ook:

Back to top