Nederlands1 English
Selecteer uw valuta

Bel de klantenservice

Search Site

Powerslide Triple X2 Pure Frame Across

Het X-Box Design™ van het Powerslide triple X frame biedt sterkte aan het frame waar nodig en houdt het totale gewicht zo laag mogelijk. Het Triple X2 Pure frame is speciaal ontwikkeld voor de vrouwelijke skater, omdat ze geen behoefte hebben aan een zeer stijf frame voor hun optimale prestaties. Vrouwen moeten een beetje flex hebben, zoals we geleerd hebben door uren en uren van testen met onze vrouwelijke top skaters. Het resultaat is dat de Triple X2 Pure frame wat op de mannen-versie gebaseerd is met dit verschil dat de voor en achter kant van het frame zijn anders CNC gefreesd en geeft daardoor het frame meer flex.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 199,95

Het Triple X2 Pure frame is een bi-color geanodiseerd frame. Het is het eerste frame van deze stijl in de inline-industrie; een nieuwe mijlpaal. De twee kleuren van aan het frame in combinatie met de CNC gefreesde randen en gefreesde X in de zijwanden, met inbegrip van de lazer prints geven dit frame een uitstraling die zich onderscheidt van de massa. Een van de bijzondere kenmerken is de schaalverdelingen langs de zijkant van de montage punten, ze zijn geplaatst op de voorste en achterste pot om de rijder te helpen met het optimaal afstellen van het frame. Het Triple X frame beschikt over de 195mm standaard montage.

De sleutelwoorden voor deze premium performance frame zijn: X-tra stijf- X-tra licht- X-tra fast Het wordt geleverd met standaard M7 enkele assen met torxkop, met lazer prints. De torxkop heeft het voordeel dat het meer grip biedt dan een normale inbus, waardoor deze mindersnel dol gedraaid wordt. Alle frames van de Core collectie hebben CNC gefreesde uitsparingen in het voorste en achterste montage blok, voor Pitch & Stride Control.

De combinatie van de horizontale sleuf in het frame en lengte sleuf in de schoenen maakt samen de X-slot montage mogelijk. Dit systeem biedt de rijder de mogelijkheid om de schoen frame verhouding aan te passen zonder "dead spots" en het zo in overeenstemming met zijn rijstijl en voorkeuren in te stellen. Extrusie Het Triple X2 frame heeft een unieke X-extrusie. De geïntegreerde "X" is in alle drie de dimensies van het frame terug te vinden; in het lengterichting profiel, in de zijwanden, en ook in de tussen bruggen. De "X " staat bekend als een zeer sterke constructie. Die overal in op de aarde, in de moderne architectuur en engineering wordt terug gevonden. Afmetingen

  • Afmetingen: 12,8 "(325mm) | 3x110mm 1x100mm
  • Gewicht: 196g
  • Dek hoogte voor: 97mm
  • Dek hoogte achter: 108mm
Merken Powerslide
Diameter 100 mm, 110 mm
Levertijd 1 á 2 dagen
Prijs € 199,95
Call For Price Nee

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.


Vragen:

Er zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag en krijg een antwoorden en help zo je mede-klanten.

Ask Your Question

* Verplichte velden

Back to top